Biró Vendégház - Szállás Cserszegtomajon
   
 
A szállás mellett ökokertészet is müködik. Családunk több éves tapasztalatával és a biokertészet szabályainak szigorú betartása mellett növényeket termeszt, melyet helyi piacokon értékesít. A szállásra érkező kedves vendégeink betekintést
nyerhetnek a biogazdálkodás nem mindennapi feladataiba és kártévők elleni küzdelembe

A házról

Vendégházunk Cserszegtomajon található, mely Európa legnagyobb kiterjedésü faluja.Teljesen felújitott, szigetelt, mely nyáron is kellemes hőmérsékletet biztosít.
A 90 négyzetméter alapterületű,
2 hálószobából nappaliból, konyhából, fürdőszobából, külön Wc-ből előszobából álló épület 6 személy elszállásolára alkalmas. A benne lévő gázfűtés és cserépkályha megléte miatt egész évben alkalmas a vendégfogadásra.
A ház a világ zajától távol mégis közel a kikapcsolódási lehetőségekhez.Keszthely 3 km, Héviz 6 km, Kehidakustány 20 km.
A nagy tágas udvaron öreg fák lombja alatt hűsölhetünk, a gyerekek pedig játszhatnak.
Az egy hektáros terület ház mögötti részén a hagyományos paraszti udvarnak megfelelően állattartással foglalkozunk. Jelszavunk: "Több mint állatsimogató". A vendégek megismerkedhetnek és részt is vehetnek az állatok gondozásában. Megkóstolhatják saját termékeinket: kecsketej, sajt, túró, tojás, disznóvágás esetén disznótóros.
A telek nagyobb részén 2013-tól ökokertészet működik/ jelenleg átállás alatt/. Az 5 éve működő ökokertészetről az Ökogazdaság menüpont alatt olvashat.
A telek hátsó részét kis erdő határolja, ahol gyakran megfigyelhetünk őzet, szarvast, rókát, nyulat.

A falu nevezetességei:

- Margit-kilátó

- 50 m mély kútbarlang.

- Várszínház

Link felhő: Cseszegtomaj apartman és szállás lehetőség

www.biro-vendeghaz.hu